Андреа стана суеверна заради драмите с Кубрат (СНИМКИ)

0
0

Огромните вълнения в живота на Андреа преобърнаха възгледите ѝ на 360 градуса. Само до вчера певицата не обръщаше внимание на зодии, хороскопи и гадания, но драматичната ѝ раздяла с Кубрат Пулев я промени тотално, пише Hotnews.

Затова съдим от последния статус на блондинката в социалната мрежа, в който тя на дълго и широко обяснява как вече се съветва със специалисти по всякакви въпроси свързани с бъдещето ѝ.

„Всички, които ме познават знаят, че аз не съм човек, който вярва на врачки и гледачки, защото смятам, че животът е такъв, какъвто си го направиш и ничия съдба не е предопределена, за да бъде предсказана. Но преди време се запознах с жена, която е обучена лично от гръцката гадателка Мара Меймариди да гледа на карти Десте. И от чисто любопитство зададох няколко въпроса “на картите”. Вярвате или не, всичко, което ми казаха се сбъднаха“, съобщи на почитателите си засуканата фолк фурия.

Изпълнителката от лекия жанр е възхитена от това, което са ѝ подшушнали картите за бъдещето и изтъква, че те управляват живота, насочват те към правилната енергия към това, което искаш – любов, пари, успехи.

Всички, които ме познават знаят, че аз не съм човек, който вярва на врачки и гледачки, защото смятам, че животът е…

Публикувахте от Andrea в Четвъртък, 19 ноември 2020 г.

„Картите помагат. Те виждат какво идва и ти дават шанс да го промениш“, убедена е Теодора Андреева, както е истинското име на звездата. Всъщност Андреа е една от многото в родния шоубизнес, които залитат по астрология и гадания. Светлана Гущерова също си има личен астролог до който се допитва винаги, когато има нужда от яснота за бъдещето, дилеми или решения, които трябва да вземе. Ексводещата Венета Райкова пък е възможно най-яркия пример за обсебени от предсказанията. Гала също много се вълнува от такива неща и винаги, когато има астролог в „На кафе“ показва компетентността си по тези въпроси.

Любопитно – Източник: fakti.bg

Коментирай

Your email address will not be published.