Андреа с брутална изповед за Кобрата (ВИДЕО)

0
0

Жестоката обида, която Кобрата нанесе на Андреа, вдъхнови певицата да направи първия си хит от години насам. Парчето, което носи името „Егоист“, е посветено на бившата изгора на певицата. Кубрат Пулев успя да накърни достойнството ѝ с десетки изневери в рамките на 13-годишната им връзка, за което самата тя пее в хита. Сега Андреа си отмъщава.

„Колко дни след теб събирах си душата вече спрях да броя. Докато на други чупеше леглата, счупи в мене любовта.“

„Малко поисках ти, но ти си егоист, заспиваш ли пред съвестта си чист?“. Продължава да лее Андреа.

Бившата половинка на Кобрата определя проекта като много емоционален. „Случи се в период от живота ми, в който изгубих себе си и накрая отново се преоткрих. Много исках да направим нещо повече от клип! Моментни състояния на любов, страст, падение. Заложихме повече на актьорска игра и се надявам да не ви изплашим! Всичко е изкуство и изкуството е в мен!“, пише Андреа под видеото в социалните мрежи.

Недвусмисленият текст разкрива огорчението, което певицата преживява след краха на отношенията ѝ с Пулев. Последните месеци тя пусна няколко чуждоезични парчета. Дългоочакваната песен се откроява освен с личен текст и със страстното видео. А в него участие взима британският модел Джошуа Джийсън. Двамата нажежават страстите пред камерата. На няколко кадъра във видеото си личат драскотини и синини по тялото на певицата, с което тя отново намеква, че е упражнявана сила върху нея. Андреа призна, че на снимките на „Егоист“ е пияна. Явно за да разпусне и да премахне напрежението, тя изпива няколко чашки. За по-малко от денонощие песента събира над 300 хиляди гледания и се очаква скоро да измести Криско и Галена от първата позиция във видео платформата ютуб. Вижте видеото:

 

Любопитно – Източник: fakti.bg

Коментирай

Your email address will not be published.