БЕЗ МИЛОСТ: Пасторът-педофил остава в ареста – сгащили го насаме с шест деца

0
0

Пасторът-педофил от Англия остава в ареста. Това постанови сливенската Темида. Според магистратите имало данни за няколко случая на блудство с деца от Сливен, на които Даниел Хъл плащал.

Заседанието премина при закрити врата заради това, че в разследването има данни за сексуално посегателство над деца. Докато съдът гледаше мярката за неотклонение, отвън имаше протест в негова защита, предава Нова телевизия.

В момента на ареста му в 6 часа сутринта вчера, той е бил в присъствието на шест малолетни и непълнолетни момчета – четири на 13 години, едно на 14 и едно на 15 години. Децата обаче са  отхвърлили обвиненията срещу пастора. 

Британецът вече е излежал присъда за педофилия на Острова, от където на два пъти са изисквали екстрадирането му. Последният път през 2018 г., но съда го е оставил в Сливен. Хъл не се признава за виновен, но е обявил, че няма да обжалва мярката. 

„Няма достатъчно доказателства, но има събрани. По мое предложение и негово решение е да не се обжалва мярката. Неговото твърдение е, че не е извършил тези неща”, каза адвокатът пастора-педофил Милена Христова.

България и свят – Източник

Коментирай

Your email address will not be published.