Георги Христов се нахвърли с обиди върху „Капките“ и Халваджиян

0
0

Георги Христов побърза да оплюе виртуално старта на All Stars сезона на „Като две капки вода“, пише LifeOnline.bg.

За безкомпромисния Христов обаче свалянето на качеството на телевизионния продукт не може да бъде подминато и той се възмути от излъченото в ефира.

„Като два тона л**на! Стар бардак със стари к***ви! И стара маман Халваджиан!“, написа в профила си в социалната мрежа Христов.

Ненавистта на певеца към продуцента е пословична, това не е първият път когато от Фейсбук профила на Жоро Христов се бълват подобни обиди. Това обикновено се случва в късните часове, а раздразнението е подкладено от употреба на алкохол. На сутринта изпълнителят се срамува от написаното и бързо го трие, допълва онлайн изданието.

Предишното виртуално избухване на изпълнителя на „Черно и бяло“ се дължеше на неуредени авторски права. Тогава той напомни на продуцентите на „Като две капки вода“, че са забравили да уредят авторските права на неговото парче, което бе изпълнено в имитаторското шоу от Стефан Илчев.

„Песента ми „Нямам нужда от много приятели“ си има авторски права! Текстът е на Рашко Стойков, а музиката моя, аранжиментът е на Борис Чакъров. Нима се забравя това“, недоволстваше тогава Георги Христов.

Любопитно – Източник: fakti.bg

Коментирай

Your email address will not be published.