Дейвид Бекъм и Кортни Кокс в едно едно джакузи

0
0

Кортни Кокс и Дейвид Бекъм се озоваха в едно джакузи. Противно на очакванията на публиката двамата нямат връзка, а онова, което ги събра, е финалният сезон на сериала „Модерно семейство“.

Последният сезон на „Модерно семейство“ обещава, че ще те остави без думи. Една от първите изненади, които продуцентите подготвят, е свързана с участието на Кортни Кокс и Дейвид Бекъм. Двамата ще се превъплътят в ролята на чаровна двойка, която ще се появи в една от сериите.

Новината бе съобщена лично от актрисата в профила ѝ в социалната мрежа Instagram. Кортни сподели клипче от снимачната площадка в компанията на Дейвид Бекъм, Ерик Стоунстрийт и Джеси Тайлър Фъргюсън.

Преди да стане ясна причината какво е събрало актрисата и бившия футболист в едно джакузи, мнозина заложиха на предположението, че двамата имат връзка,пише космополитън. Кортни и Дейвид бързо разсеяха съмненията и показаха на последователите си, че между тях се заражда истинско приятелство. А колкото до реакцията на Виктория, тя е настроена приятелски към Кокс и с нетърпение oчаква появата на новия сезон.

 

Очаква се сезонът да стартира в началото на 2020 г., а дотогава можеш да се насладиш на предходните серии.

Коментирай

Your email address will not be published.