Дизайнерката МЕГЗ предизвика суматоха в Пиринско, пострадаха…

0
0

Топ дизайнерката МЕГЗ посети Сандански през уикенда.

За това потвърди и риалити звездата чрез стори в профила си в инстаграм. Мегз посетила града по работа. Когато обаче се появила в центъра на Сандански, красавицата се превърнала в истинска сензация. Множество нейни почитатели се втурнали към нея за снимка. По същото време в съседно заведение имало детски рожден ден.

Децата разпознали Мегз и също хукнали към нея. Суматохата станала огромна. Цялото движение по главната улица било блокирано. В желанието си да стигнат по-бързо до любимата си звезда две от децата се сбили. Едното паднало на земята и в цялата суматоха за малко не било прегазено от тълпата, пише hotarena.

Самата Мегз ужасно много се притеснила и се опитала да успокои децата. Наложило се представител на местната полиция да създаде ред.

Майката на едното от децата коментира, че децата обожавали Мегз заради участието ѝ в „Биг Брадър“ и риалитито ѝ и че те буквално полудели като я видели. “Добре, че полицията се намеси навреме и се разминахме само с няколко ожулени колена. Бяхме само две майки с всички 20 деца на рождения ден. Хукнаха с телефоните и беше невъзможно да ги спрем. Благодарни сме на Мегз за търпението и вниманието, което им отдели”.

Коментирай

Your email address will not be published.