Ивана – влюбена и отслабнала – пуска разголени СНИМКИ от морето

0
0

Мегазвездата на „Планета “ Ивана се носи на крилете на любовта. Видимо отслабналата певица е намерила най-после правилния за нея човек.

View this post on Instagram

Да, усмихвам се, защото всички страхове изчезват, когато те прегърне правилният човек! ❤️ #ivana #music #bulgaria #ravda #emerald #spa #beautiful #summertime #sumermood #swimming #fashionstyle #cocktails #travel #lovemyself

A post shared by IVANA (@ivana_music_bulgaria) on

Звездата изживява песента си „Като на 17“ и без никакъв срам пуска разголени снимки в социалната мрежа. Досега никога не си е позволявала такова нещо, вероятно заради комплекс от излишните килограми, пише show.blitz.bg.

„Да, усмихвам се, защото всички страхове изчезват, когато те прегърне правилният човек“, написа Ивана и сподели снимка на бански, на която трудно бихме я разпознали. 

Изпълнителката на „100 патрона“ винаги е мечтала да бъде слаба и най-накрая съдбата ѝ се усмихна. Това обаче не се нрави много на голяма част от почитателите, които са категорични, че е изчезнал чара на певицата. „По-добре си беше пухкава. Сега се измени, не прилича на себе си“, ругаят в мрежата хейтъри.

Ивана никога не е разкривала кои са гаджетата ѝ. Знае се само за големия син на ръководителите на орк. „Канарите“, с който изживяха бурен романс. Ивана бе добре приета от родителите му и дори записаха няколко песни заедно. След това певицата не е показвала нито един мъж в живота си. Ще видим дали сега ще счупи тази традиция.

Любопитно – Източник: fakti.bg

Коментирай

Your email address will not be published.