Марешки за протестиращите: Изверги и изроди!

0
0

Зам.-председателят на Народното събрание и лидер на партия „Воля“ Веселин Марешки определи хората на протеста като „изроди“ и „изверги“.

Той публикува видеообръщение във фейсбук профила си,

в което коментира призивите за бойкот на бизнеса му с аптеки и бензиностанции.

„Искам категорично да се разгранича от всички изроди, които съсипват живота и потъпкват конституционните права на милиони българи да се придвижват свободно по българската територия. София е толкова свободна, колкото плажът в „Росенец“.

Искам да се обявя против всички изроди, които се опитваха да убият български полицаи.

Искам да се обявя срещу всички изверги, които ограбиха и съсипаха живота ни през последните 30 г. Категорично нямам нищо общо с тези хора“, обяви Марешки.

{cbrelatedarticle count=“2″ /}

В същото време Марешки се похвали с рекорден ръст в продажбите във веригите аптеки и бензиностанции.

 „Преди седмица някакви си Хаджигенов бил отправил призив към вас да не купувате лекарства от аптеките на Марешки и да не зареждате в бензиностанциите на Веселин Марешки. Веднага си направих и труда и пред вас съм длъжен да направя отчет на тази една седмица – оборотите в бензиностанциите са се увеличили с 10%. Недоволни от резултата от този призив, Хаджигенов вече го удари и на молба. Вчера той вече не ви призовава, а ви моли поне два дена не купувайте от аптеките на Марешки. За последните 24 часа имаме 20% ръст на продажбите“, коментира лидерът на „Воля“.

В заключение Марешки, който подписа проекта на конституция на ГЕРБ без дори да го прочете, заяви, че партията му не е свързана с нито един корупционен скандал досега.

„Ние не сме крадците,

ние от партия „Воля“ сме дарителите, които помагат на вас, на училища, на манастири, на църкви, на болници

и помагат на всички вас, за да можем да оцеляваме в цялата тази гнусотия, в която се налага да живеем“, смята зам.-председателят на НС.

 • общество
 • политика
 • Веселин Марешки
 • оставка
 • протести

  Общество – Източник: 24novini.bg

  Коментирай

  Your email address will not be published.