Опасен дрифт! Младеж с „БМВ“ изправи косите на благоевгладчани…

0
0

Лек автомобил БМВ удари кофа за смет при дрифт в Благоевград и напусна местопроизшествието, но за минути бе открит от полицията.

Инцидентът, изправил косите на граждани и полицията, стана в 16.15 часа на улица „Славянска“ пред поликлиниката в Благоевград. Първо се чу свистене на гуми, а след това трясък. По това време пред Спешно приемно отделение имаше две патрулки на „Охранителна полиция”, служителите ѝ си предаваха охраната на психично болен пациент, който бе доведен за преглед.

След като чуха свистенето на гумите и последвалия трясък, едната патрулка тръгна да гони автомобила. БМВ-то излиза от ул. „Сан Стефано”, завивайки наляво по ул. „Славянска”, пише бгнес. Форсирайки двигателя на завоя, автомобилът поднесе, навлезе в насрещната лента, след което се отклони надясно и се блъсна в първата от трите кофи за смет. Тя изхвърча на тротоара, по който по чудо нямаше пешеходци.

Кофата подейства като буфер, но все пак задните гуми на „бавареца” се удариха в бордюра. Автомобилът бе открит от полицията на паркинг пред Югозападния университет, в него освен водача имаше още един младеж. Те изчакваха на място пристигането на патрулка на „Пътна полиция-КАТ”. От удара в кофата за смет бе огънат предния десен калник на БМВ-то

Коментирай

Your email address will not be published.