Падна най-голямата мистерия в „Mаскираният певец“

0
0

В цялото шоу „Маскираният певец“ най-голямата мистерия си остана кой се крие зад маската на Розата. В края на сезона стана ясно, че това е Жана Бенгердорф. В края на шоуто паднаха и маските на последните трима участници.

На първо място бе Гарванът. За него имаше различни предположения – от Поли Генова до Крисия. Според Мария Илиева, тя е Виктория Георгиева, която ще представи страната ни на следващата „Евровизия“. В крайна сметка зад неговата маска в шоуто пя Михаела Маринова.

„Разгони им фамилията, никой не можа да познае“, не сдържа реакцията си Димитър Рачков. На трето място се класира пчелата. Зад маската на Пчелата се криеше победителката от третия сезон на „Мюзик Айдъл“ Маги Джанаварова.

Панелът предположи, преди падането на маската, че зад нея се крият Поли Генова или Люси Дяковска. В рамките на шоуто бе почетена и паметта на Стоянка Мутафова. „Вчера загубихме една голяма единствената неповторима и генаилна Стоянка Мутафова“, каза водещият Димитър Рачков. След думите му залата стана на крака. Всички почетоха паметта на неповторимата българска актриса с аплодисменти.

Опитвайки се да познаят коя звезда под коя маска се крие, зрителите и панелистите Гала, Геро, Ники Кънчев и Мария Илиева често правеха абсурдни предположения. Те заподозряха, че под маската на бодливата Роза се крият звездите от „Шивачки” Алекс Сърчаджиева и Елен Колева, скандалната дизайнерка Мегз, певиците Тони Димитрова или Жана Бергендорф.

„Аз съм Розата. Аз имам бодли, но не наранявам никого. Аз искам само да направя света край мен по-красив”, заяви при представянето си най-загадъчният персонаж в шоуто. Дискусията кой се крие под маската на Розата с дрезгав глас се оказа най-разпалената в интернет. Зрителите на Нова телевизия подължават да спорят дори за пола ѝ. Някои от феновете на шоуто дори заподозряха, че Розата е победителят в последния сезон на „Като две капки вода” Стефан Илчев.

Под зелените ръкавици на бодливото цвете обаче се очертаваха дълги нокти, оформени в маникюр, затова гласовитият бургазлия бързо отпадна от заподозрените. Подозренията на зрителите първоначално паднаха върху звездата на „Пайнер” Есил Дюран заради жокера, че Розата живее на отделна планета. Освен това за 40-ия юбилей на Есил музикалния гигант направи филм за нея, озаглавен „Аз съм роза, но имам и бодли”.

Леко загръглената Роза обаче се разминава с визията на крехката Дюран, която е с 2 см по-ниска от високата 170 см мистериозна изпълнителка. Изправила се пред трудности, но успявала да ги преодолее, след като намерила своята планета. Подвеждащите жокери заблудиха зрителите, че Розата е бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд” Алекс Раева. Музикални експерти определят гласа на актрисата като лирико-спинтов сопран – това е нито много висок, нито много нисък глас, но с голяма плътност. В крайна сметка това се оказа именно Жана Бергендорф.

Любопитно – Източник: fakti.bg

Коментирай

Your email address will not be published.