Руски „кифли“ вбесиха Англия, хранейки бездомник със суши

0
0

Английските медии се възмутиха от филма на близначките от Казан, Адел и Алина Фахтееви, които нахранили бездомник със суши. А британското издание на The Sun дори го нарече безвкусен и фалшив „рекламен трик“.

24-годишните блогърки, сестрите Адел и Алина Фатееви редовно публикуват снимки и видеоклипове за техния „красив живот“. И това, с „храненето“ на бездомните, предизвика прилив на възмущение. Според сюжета на видеото, двете красавици, облечени в дизайнерски дрехи, вървели по улицата и „забелязали“ бездомника в инвалидна количка. Изведнъж им хрумнала идеята да го нахранят, но не с някакъв сандвич с наденица, а със суши.

Те хранели и се усмихвали щастливо: „Всеки ден виждаме хора на улицата, които се нуждаят от помощ. В крайна сметка нямаме възможност на всички да обърнем внимание? Не подминавайте безучастно … Да, бездомните котки може да са много сладки, но хората също се нуждаят от нашата помощ, подкрепа. И ни пука! „, написаха под видеото момичетата.

В социалната мрежа, където е публикувано видеото, коментарите са забранени. Човек може само да гадае защо. Но в The Sun успяха да прочетат някои преди блокирането и предадоха общото настроение на абонатите на казанските близначки. По-специално хората бяха възмутени от самото видео и странния текст за котките: „Тези близначки са толкова далеч от реалността, че дори не разбират как да помогнат на бездомните“, цитира изданието един интернет потребител. Освен това, според статията, видеоклипът няма нищо общо с „искрените намерения да се помогне на човек“.

Вижте тази публикация в Instagram.

myppp-ppppp 🐯🐱 #twins #kazan #tatarstan #alwaystogether #alwayscharacter

Публикация, споделена от Alina Fakhteeva (@alinafakhteeva) на Яну 17, 2018 в 9:15 PST

Любопитно – Източник: fakti.bg

Коментирай

Your email address will not be published.