Хороскопът за днес: Близнаци луди глави сте, Скорпиони не се отдавайте на емоциите, Водолеи не се правете на жертва!

0
0

Хороскоп за 11 февруари 2019

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Ентусиазирани и уверени в правилността на действията си ще сте днес. Това е най-успешната възможна комбинация. Не позволявайте на съмненията да ви разубедят, нито на някои псевдо-доброжелатели. Просто следвайте целта си.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Търсенето на каквото и да било в днешният ден ще е изискано удоволствие за вас. Все пак това не означава, че всичките ви опити ще са успешни. Не се вманиачвайте.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Определено сте луди глави. Склонни сте да приемате твърде необмислени рискове във всички направления. Нищо чудно да се забъркате и в някои публичен скандал. Така поне няма начин да останете незабелязани.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Имате богато въображение. Използвайте го, за да разкрасите света около вас. Ако пък някой у вас – майка, баща, тъща, свекърва не ви позволява да рисувате по стените, има и други начини за постигане на ефекта, само не се отказвайте.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Ще се чувтствате удобно на място, където всичко си е по местата и ви дава не само усещане за сигурност, но и някакъв смисъл. Макар да ви се иска да сте различни и оригинални, ще постъвате и ще мислите твърде традиционно.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Не е препоръчително точно днес да се изявявате на челни позиции. По-скоро играйте ролята на съветник и анализатор. Имате възможност да огледате нещата от всички посоки, но опитайте и да сте обективни. Прекалено много надценявате възможностите си.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Не се разстройвайте, ако се чувствате загубени и се разхождате като муха без глава. Не сте единствени. Но пък заслужавате поздравления, ако успеете да направите нещо значимо.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Важно е днес да сте максимално съсредоточени. Изпратете емоциите в най-забутания ъгъл на съзнанието иначе рискувате да провалят всичките ви планове. Вземете мерки, докато не е станало късно.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Работата на партньорски начала днес определено няма да ви се отдава. Или вие имате твърде големи изисквания, или сте твърде безотговорни към хората, с които работите. А може би и двете неща заедно.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Не се разстройвайте от лошите новини, все пак по-важното е, че има някакви новини. Вие пък можете да станете генератор на добри новини, имате нужния потенциал.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)
Ако се чувствате жертва на обстоятелствата, огледайте се за някого с кисело изражение и се запитайте дали искате да правите такова впечатление. А сега се усмихнете и накарайте обстоятелствата да заработят за вас, вместо да се оплаквате.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Безразборното показване на симпатии може да ви коства скандал у дома или с гаджето. Опитайте да показвате емоциите си по-премерено. В повечето случаи стряскате хората с този изблик на чувства.

Коментирай

Your email address will not be published.